Fullt upp...

... Som vanligt :) den senaste tiden har bara svischat förbi. Skolan har dragit igång på allvar, snacka om att man inte får missa ett enda moment i den här kursen! Förra onsdagen fick jag lov att avbryta i lektionen när det var ca 50 min kvar, och nästa dag hade jag inkasserat en kompletteringsuppgift! För 50 minuter! Sen blev det ju en hel del annat att ta igen de dagar vi hemma låg och kräktes... Men sånt är livet. Bara till o gilla läget! Tur att de jag läser med är så goa! Självklart ska man ta igen det man missar, men va tusan skriva rapport när man missat 50 minuter... Idag hade vi redovisning av en gruppuppgift och vi gjorde aerobicspass för förskolebarn, haha det skulle jag vilja haft på film :) Sofie-utan-kondition försöker jympa, skulle vart ett passande namn. Men himla kul har vi, har aldrig läst en roligare kurs än denna (trots löjliga kompletteringar ;)) Annat viktigt å berätta är att Amanda hade sin första dag på förskolan idag! Och jag hade chans att vara med första timmarna, Niclas tar resten. Hon blev så stor på en gång, men man såg hur hon trivdes med att traska runt där bland barnen och åka rutschkana, slänga sig i myspölen och hoppa på en gummihäst. Personalen gjorde verkligen att man kände sig välkommen, vilket underlättar det hela väldigt mycket. En annan kul sak är att två av pedagogerna har haft Niclas och hans syskon när de var små. Igår blev det filmkväll med två kurskompisar, vi såg american crime och fy vad ont i magen jag fick av den filmen! Men Helt klart en sevärd film. Oj nej nu lär jag väl ta tag i all nytta man lär göra! Längtar tills på lördag! Äntligen dags! Och kors i taket att jag inte hade annat inplanerat... ;)

pappa pappa

Jag och Amanda har precis varit och lämnat Lukas och nu sitter vi  och äter lite frukost... Amanda sa nyss "pappa" så jag svarade "pappa är och jobbar" då säger hon igen "pappa pappa" "Ja, pappa är på jobbet" Men sen börjar hon klappa magen och säger "pappa pappa" Så då är det bara till att ställa till med sång... "klappa lilla magen" favoritsången som hon till och med gör rörelserna till. Det är vad vi pysslar med såhär på morgonen :)
Snart är det dags att dra igång läsningen, har en hel del att läsa.

Jag vet inte om jag har berättat om Lukas tävlingar? Hur som helst så är han väldigt inne på tävlingar nu, det ska tävlas om allt och allra helst med hans bästis Charlie. Han ska vara starkare än Charlie, han ska äta mer biffar än Charlie, han ska ha bättre lillasyster än Charlie (och Amanda är bättre än Charlies syster för Amanda har toffsar, citat av Lukas), han ska ha bättre kalas än Charlie och det värsta/roligaste var när vi borstade tänderna för ett tag sedan och när jag tyckte att vi var klara så säger han att han vill borsta ett tag till "för jag måste ha mer glänsande tänder än Charlie!" OMG, jag hoppas verkligen att dessa tävlingar herrarna emellan slutar snart! Lukas och Charlie har hängt ihop sedan de var två år och man märker att trots alla draas tävlingar så har de verkligen nåt speciellt. När de ses på mornarna är det en kram eller en snäll knuff som gäller och vid hämtningen säger de nästan alltid "ses imorron" oavsett vad det är för dag eller om den andre ska vara ledig nästa dag. Som mamma blir man verkligen glad när man ser att de har varandra :)

Oj vad långt det blev om "ingenting"... Nehe plugga var det ja. Dags att stänga in sig i lekrummet så Amanda får härja fritt!

RSS 2.0