Strejk

Snart brakar det nog loss. Lukas och Niclas kommer snart hem. Jag fick plugga i lugn och ro hel kvällen, välbehövligt efter Lukas lilla sjukdom förra veckan och min praktik idag. Slutuppgiften ska in på fredag och jag är snart klar, blir nog bara finputs på fredag förmiddag :) Prickade in en bra dag att vara på min vfu-skola, idag stod det nämligen luciaträning, julpyssel och dans på schemat, fick med en hel del att använda till min hemtenta som jag kommer att pyssla med under jul. Känns sådär, men mina planer är att bli klar innan jul.

Min a-knapp håller på att ge upp. Så bli inte förvånade om ett a saknas lite här och var.

Håller på att renskriva skolarbetet samtidigt som jag kokar kalops till morgondagen. Blir lite tajt om tid imorrn att göra kalops efter skolan, så jag får göra som min käre mamma gjorde när man var liten, förberedde dagen innan. Det är så härligt med långkok, tjoffa ner massa gott i en gryta och det sköter sig själv några timmar. Det är bra mat det.

Har egentligen inte så mycket att skriva, som vanligt... Min älskling (läs mobil)  har inte kommit än. De har skickat den till min gamla adress, så mobilen är ute på ett litet äventyr innan den komer hem till mig.

Nu ska jag återgå till mitt renskrivande. Go natt Performansanalys

Det är vad jag ska ägna min måndag åt. Borde börjat för ett tag sedan, men måste ju läsa ikapp alla bloggar man missat läsa under helgen.  Det tar sin lilla tid.

Igår kom julgardinerna upp i köket, så nu är det jul även där. I lördags åkte vi ju på familjeutflykt. Tomteland var det mest överskattade jag har varit med om. Så uselt. Vi skulle pungat ut 155 kronor (fast vi hade dalakortet och betalade 120) för att gå in i en skog med stängsel runt. I tomtens hus på 50 kvm trängdes vi med 400 andra besvikna turister. Tomten satt på en stol och barnen fick sätta sig i tomtens knä, man kunde skriva sin önskelista i tomtens bok, om man ville stå i kön tillsammans med de 400 turisterna. Det fanns ett stort hus med café och souvenirbutik och lite popcorn och lotter till försäljning. Helt värdelöst. I och för sig kunde man åka häst och släde. Men det kostade förståss. Sen fanns det två renar man kunde titta på, Krister och Lars, fyndiga namn där. Det roligaste vi gjorde var att låna en spark och åka til bilen. Så om ni ska åka till tomteland, tänk om.

Jag var ju på "klassfest" förra helgen. Vi var fyra tappra själar som träffades. Vi hade tema klänning. Men två minuter innan jag åkte kastade jag min klänning åt helvetet. Och där kan den ligga. Men jag fick komma in ändå. Det var tur det, för den kvällen hade jag inte velat missa! Jag hoppas på en repris snart, haha. 

 Ojojoj nu lär jag verkligen sätta fart!

RSS 2.0