Då var det dags igen

Jag har vart aningen frånvarande från detta bloggande, men nu kör vi ett inlägg igen :) Det allra senaste som hänt här på Tingsvägen är att Lukas kom ut från sitt rum och ville ha en extra gonatt-kram. Goaste kramarna i världen! dag vid läggningen ville han inte att vi skulle sjunga nåt, vilket vi oftast gör efter vi läst två böcker. Istället sa han att jag skulle "hypa" Pippi Långstrump. När han leker typ springtävling säger han: klara färdiga gå "hyyyyyyyyp"!!! Enligt han låter en visselpipa "hyyyyp", han ville alltså att jag skulle vissla här kommer Pippi Långstrump för honom. Tur att mina visslartalanger är en av mina bättre talanger.

 Ett annat av Lukas påhitt, när mamma ligger och vilar sätter man upp diskbortstar på dörrkarmen och säger att det är en navel??? Vad får han allt ifrån? Det kan jag fundera på i måååånga år! Anledningen till att vi har så många diskbortstar är att mamma o pappa var på Ikea i helgen och jag bad de köpa EN diskborste till mig, men kom hem med sex stycken. Och de tog Lukas tillvara på :)

En annan sak är det också dags för. Syskon! I januari kommer nästa illbatting! Jag har svårt att förstå att jag ska bli tvåbarnsmamma! Men jag håller på att längta ihjäl mig!  Lukas har också en bebis i magen vissa dagar, och den ska heta Blixten eller Benny.


I'm back

på obestämd tid.

Alldeless för mycket att berätta vad som hänt sen senast jag skrev, så jag tar bara en liten del av allt. Resan var underbar! Alla småbarnsföräldrar borde göra något liknande, var så härligt att få rå om varandra och innte behöva ligga steget före vad gäller planeringen. Men det bästa var nog i alla fall att få komma hem till Lukas ;) Bjuder på lite bilder från resan...     

Malin den rackarungen har tagit studenten, det har jag lite svårt att fatta. Men så glad för hennes skull! Hela studenthelgen var kul, besök av den alltid lika underbara Vanessa, god mat och glatt folk.

Jag har köpt min första bil. Det ni, det är ganska stort för mig. Jag tycker jättemycket om den förutom att det sr ut som om någon har tuggat på passagerardörren och när man stänger igen bakluckan sprutar det rost. Men framåt går den och det allra bästa för en fattig student som mig är att bensinen räcker vääääldigt länge. Jag bjuder inte på någon bild.

Jag har börjat jobba och tycker synd om småbarnsföräldrar som jobbar heltid (båda förädrarna). Min värsta dröm för mig är att jag måste göra det sen. Man hinner ju knappt träffas. Nej jag är otroligt glad att jag valde att börja plugga nu när Lutte är liten, iofs så pluggar jag heltid, men kan oftast själv påverka upplägget.

Förra veckan fick jag mig en rejäl chock som kändes rakt i hjärtat och har inte slutat tänka på det än. Aldrig ska man få vara fri från denna sjukdom, den finns alltid närvarande. Det känns som den kommer närmare och närmare. Jag hoppas mina kramar gjorde dig gott!

Imorrn är det tydligen min födelsedag! Lukas har lovat att sjunga för mig, bä bä vita lamm. Jag får nöja mig med den sången. Jag fick ett sms idag som gjorde mig väldigt glad! Jag trodde mina vänner inte hade en tanke på att jag fyller år, men fröken Busk kan man minsann lita på :)
Det ligger redan två paket och väntar på mig, vilket gör att det känns lite som julafton, haha, det ena hade Vanessa med sig och luktar väldigt gott (gissa om jag har varit nyfiken på det länge!) det andra kom min snälla Therese förbi med igår eftersom hon är bortrest imorron. 

Nicke är ute på en tur på sin älskling nummer tre (jag vet inte i vilken ordnig vi kommer men jag hoppas att hojjen är nummer tre!). Miss i nassa, han är inte klok han. 

Nej nu ska jag sova om jag ska orka med kalasandet imorrn! 


RSS 2.0