Bilder

Bjuder på lite bilder på det bästa jag har :) Han var för övrigt inget vidare intresserad av björnarna och de andra djuren i parken idag. När de var nära björnarna och såg de jättebra, då fick han syn på en traktor istället. Det han pratar mest om(med skräckblandad förtjusning) är en uppstoppad isbjörn som åt en säl.  
 Shoppar loss på IKEA
Spanar efter hajar i skärgården, han såg en. En grön.
Ute på promenad med Gilda
 Ute på cykeltur i nya favoritmössan. Grannarna (och kunderna på City Gross) undrar nog vad jag är för en mamma som sätter på sin son något dylikt. Det skiter jag i. Jag tycker han är söt i mössan och det är han själv som väljer att ha den på sig. Det är ett fritt land, haha. 

Nu ska jag bänka mig brevid min chipsätande Niclas i tv-soffan  

Semester

Har haft en "liten" bloggsemester... och nu är det slut på riktiga semestern också. Har varit helt underbart att vara ledig i hela två veckor! Vi har varit ut på husvagnssemester till Ullared (svar ja, vi överlevde) och en sväng ner till mormor i skärgården, fast inte med nån husvagn.

Idag fick jag mitt efterlängtade brev, den 20:e blir det ultraljud! Tiden kommer gå så segt fram tills dess... har en känsla av att hela hösten kommer att  gå segt förresten... Igår var också en bra dag, en heldag med Maria, det är inte varje dag :) När vi nästan skulle skiljas åt bestämde vi oss för att åka och titta på lite barnvagnar senare på kvällen, aldrig för tidigt att känna och klämma, fast jag vet att iaf två, nämner inga namn, suckar åt oss, haha. Det är tur att vi har varandra Maria ;) Hur som helst åkte vi till grannstaden där de ju har hela två barnvagnsaffärer! Jag tror jag har bestämt mig vad jag ska, nu ska jag bara övertala Niclas om att det kommer bli skitbra. Fast jag tror inte att det kommer bli så svårt, jag ska bara få honom att öppna plånboken lite (mer), haha.

Imorgon ska Lukas få åka till Björnparken med mormor och morfar, hoppas att han kommer att gilla det. Jag och Nicke får vackert vara hemma och jobba...

Nu ska jag titta till fiskgratängen i ugnen, snart matdags! Bästa stundenn på dagen :)

Kul kille

Lutte har humor han. Mamma, pappa o Malin var precis här och fikade. När de skulle klä på sig hade Lukas redan klätt på sig stövlarna och favoritjackan var han på väg att ta på sig. "Tack för fikat" sa han och följde med de. Så nu är han på city gross och handlar för andra gången idag. Haha. Och jag och Nicke sitter i varsitt rum och njuter av lite barnledigt :)

Vet inte om min semester har börjat än... jag hoppas jag får jobba imorron. Vill ha pengarna, men det är ju alltid skönt att vara lite ledig också. På söndag åker vi på husvagnssemester, ska bli kul! Var många år sedan jag var ute och campade. Lukas sa igår att han skulle packa till husvagnen, så han tog en väskaa och började packa... Jag gissar att jag får kolla så att han har lagt ner lite vettiga saker :)

Nej nu ska jag gå och sätta mig i soffan tror jag...

RSS 2.0