Lika?Lite lika är de... men inte så mycket tycker jag.


Hemmafixar'n snett och vint AB

I helgen var vi till IKEA. Detta underbara varuhus. Fast jag skulle mest ha trökgrejor. Förvaringslådor och tesil :) Några andra roliga saker blev det i alla fall. Idag har jag fixat klart vid barnens sängar. Amandas lilla "hörna" i vårt rum blev lite mer rosa än tidigare och Lukas har fått en löv ovanför sängen. Någon tycker att det är jäääättemysig där under. Som vanligt när jag fixar och donar är det fort och fel, snett och vint som gäller. Men bra blir det hur som helst :)

    

     

Jag hade väl egentligen velat ha tyget vid Amandas säng mer sträckt...
MEN som sagt fort och fel... tyget får duga som det är :)


Måndag

Då var det måndag igen då, härligt! Niclas ska ju vara pappaledig varannan vecka nu i två månader, fast jobba varje tisdag... och idag var första lediga dagen. Amanda var vaken och bråkade lite med mig i natt, så efter morgonmålet imorse vid åtta gick jag och la mig igen medan resten av familjen klev upp. Jag sov härligt fram till halv elva! Vid tolv var vi redo för äventyr igen... Vi gick ner till stallet och kikade på hästarna i hagen. Lukas var överlycklig, han har pratat massor om hästar och att han vill rida de senaste dagarna. Han vill rida på en prickig häst som hoppar över ett staket. Och så ska han ha en apa på armen... hm, kan Pippi ha inspirerat honom kanske? Någon som har en prickig häst vi kan få provrida på? :)

Vi fortsatte vidare ut mot Främby Udde... där behövdes det fyllas på med socker så vi tog en fika där. Jättemysigt och jättedyrt. Hemvägen gick via sjön till Källviksbryggan och sedan raka vägen hem, för då var någon JÄTTEkissnödig och skrek och grina hela vägen (i stort sett) från Källviken. Hoppas vädret fortsätter att vara så här, för sådana här dagar känns vintern inte såå hemsk. 

  Lycklig Lukas spanar på hästarna i sin nya favoritmössa

 Vissa har det aningen mysigare än andra på promenad


Nu är grabbarna i garaget och tittar till Niclas cross... haha, hoppas crossen blir glad. Jag och piplisa ska snart bänka oss i tv-soffan med en flaska. Flaskan är till Amanda. Bäst att berätta det så ingen behöver bli orolig :)

Tjohoo

Tiden går fasligt fort som vanligt, snart är det väl jul igen! Idag har hela familjen cirkus varit ute, vi tog vagn och fyrhjuling på promenad. Äntligen kunde jag provköra Lukas julklapp! Jag har varit lite för tjock innan... :) Lukas var väldigt noga med att tala om för mig att man INTE får krocka med något när man kör. Och man får inte köra helt galet heller. Vad får han allt ifrån? :)

 Man kan undra vem som är mest nöjd? Mor eller son? :)

På eftermiddagen/kvällen åkte vi hem till fam Hedberg Engström på monsterfika.  

 Mandisen och Wille

 

Nu ska jag göra Nicke sällskap till Spider man... ett litet tag iaf, för snart faller ögonen ihop... 


RSS 2.0