Strejk

Snart brakar det nog loss. Lukas och Niclas kommer snart hem. Jag fick plugga i lugn och ro hel kvällen, välbehövligt efter Lukas lilla sjukdom förra veckan och min praktik idag. Slutuppgiften ska in på fredag och jag är snart klar, blir nog bara finputs på fredag förmiddag :) Prickade in en bra dag att vara på min vfu-skola, idag stod det nämligen luciaträning, julpyssel och dans på schemat, fick med en hel del att använda till min hemtenta som jag kommer att pyssla med under jul. Känns sådär, men mina planer är att bli klar innan jul.

Min a-knapp håller på att ge upp. Så bli inte förvånade om ett a saknas lite här och var.

Håller på att renskriva skolarbetet samtidigt som jag kokar kalops till morgondagen. Blir lite tajt om tid imorrn att göra kalops efter skolan, så jag får göra som min käre mamma gjorde när man var liten, förberedde dagen innan. Det är så härligt med långkok, tjoffa ner massa gott i en gryta och det sköter sig själv några timmar. Det är bra mat det.

Har egentligen inte så mycket att skriva, som vanligt... Min älskling (läs mobil)  har inte kommit än. De har skickat den till min gamla adress, så mobilen är ute på ett litet äventyr innan den komer hem till mig.

Nu ska jag återgå till mitt renskrivande. Go natt Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag vill absolut inte ha någonting!

Det enda jag vill är att få träffa er!!!!!!

2008-12-14 @ 10:40:25
Postat av: Din Kära Syster!!!

hohoho vart är sofie????

2009-01-19 @ 13:03:50
URL: http://mariah1985.blogg.se/
Postat av: jan

tjenare nu måste du skriva lite mer i din blogg

2009-02-01 @ 21:28:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0