.

Vår uteplas blev sopad, och inte av mig.

Ja då var det måndag igen då! Fick en bra start idag, fick vg på första delkursen. Det mina vänner känner jag mig riktigt nöjd med, det är ju faktiskt det högsta betyget på högskolan. Tänk att några små bokstäver kan sporra en så :) Helgen har varit toppen! I lördags tog jag och Lutte en promenad ner till stan och träffade Maria och Isak. Vi skulle träffa spöket Laban. Barnen var måttligt intresserade av honom... Lukas hukade sig ner och sa: "Mamma, spöket Laban har skor! Tokigt!"  På kvällen var det fullt hus här, alltid lika trevligt! Maria, Lars och Therese kom och vi grillade, muuums. När vi grillat klart kom syster, bror och Lena, de kom med tråkiga nyheter. Pappa och mamma var på akuten. Pappa hade ramlat ner från en stege, men han klarade sig med "bara" en stukning av foten. Så nu hoppar han på kryckor.

Igår åkte vi ut till farmor och farfars sommarstuga och fikade, det är ett tecken på att sommaren är nära! 

Nu ska jag återgå till läsningen!


Ååååh SOPA!

Det är någon (antagligen något som ska likna fastighetsskötare)  här utanför huset som håller på att "göra fint". Tar bort gruset och lite sånt. Jättebra. Men snart ska han få höra! Han går runt med en lövblås eller vad det nu heter och blåser up allt grus,löv, skräp på vår (relativt nykrattade) uteplats! Alla Lukas leksaker är fulla med jord!

Nu har han iofs tagit fram en sop, så jag hoppas innerligt att han sopar och krattar vår uteplats. Jag låter farlig, men i sjävla verket blir det nog att jag går ut och harklar mig lite och får fram ett litet pip: Ursäkta mig, så här får du inte lämna det.

Fortsättning följer...

Fullt upp!

Här är det fullt upp mest hela dagarna! Från morgon till kväll, hinner inte med att tänka ens känns det som.  Idag tog jag och Lutte sovmorgon, så skönt att bara ta det lite lugnt på morgonen för en gångs skull. Jag kom precis hem efteer att ha lämnat honom, han var inte glad, Han ville vara ute och leka, men alla var inne, så han var inte direkt samarbetsvillig när det gällde att ta av honom kläderna. Men han blev snabbt glad igen när han fick se sina kompisar.

Igår var vår käre vän Maria här, vi skulle till mamma och lämna lite pengar. När vi kommer dit ser vi en gubbe som står och kikar in i köksfönstret, jag trodde först det var en bekant till mamma o pappa men när vi kommer närmare ser jag att det är en gubbe som brukar gå runt i området (som inte riktigt har alla hemma). Jag sa åt Maria att vi går bara förbi. Jag ringde in till syster och sa att det står en gubbe utanför ert hus. Nu hade han gått och ställt sig utanför dörren! Rullatorn hade han parkeratt så fint på uppfarten. Pappa öppnade dörren och gubben säger då "Hej, vad heter du då?" Pappa sa åt honom att gå där ifrån. Han hade tydligen varit där tidigare under dagen och tittat på katten. Vi får vääl se om de får besök fler gånger. När han hade gått därifrån, vågade jag och Maria gå in, haha.

Nu ska jag snart cykla iväg till mina gamla hemtrakter, jag och Therese ska till hennes förskola och leka med barnen där. Vi ska ut på en "bussresa" till Mattelandet. Barnen har höga förväntningar, jag hoppas innerligt att vi lever upp till dem! Men det tror jag inte ska vara några problem, vi är ju ett superteam! På fredag är det dags för pysseltime igen, fast då är det bara vi, inge förskolebarn med :)

Nehe, nu är det dags att leta på kläder till dagens aktiviteter
Tack o hej


Jag måste förresten tillägga att tentan jag skrev om massa föregående inlägg fick jag högsta betyg på! Hoppas på ett vg på denna delkurs!

RSS 2.0