Det är inte varje dag...

...som man får plocka hallon med självaste spindelmannen. Idag fick jag chansen.


Paus

Man måste ta en liten paus i läsandet ibland. Det känns himla gött att skolan är igång igen! Hade första seminariet idag och det kändes riktigt bra, men som jag har känt tidigare så har jag nog valt liiite fel termin att vara gravid på... Men men problemen tar man när de kommer! I höst har vi tio veckors praktik och jag ska vara på en förskola den här gången ska bli roligt! Min nya handledare verkar supertrevlig och positiv så det kommer nog bli super.

Idag har jag lite oplanerat blivit med vagn, alltid lika kul med nya vagn :) Men denna gång var det inte till Lukas utan till bebisen såklart. Jag behöver nog inte köpa någon ny vagn till Lukas nå mer. Min snälla Maria ställde upp och shoppade åt mig eftersom jag var i skolan. Men till henne fanns ingen vagn... Men snaaart får du beställa en :) Tusen tack åter igen, hur skulle jag klara mig utan dig? :) Och tack även  Michaela som fick lov att möblera om hela bilen... :) Det blev en beige/brun liggdel och en mörkgrön sittdel, blir kanon! Har sittdelen på nu så det blir att hämta Lukas med den nya vagnen. Man måste prova sakerna på en gång när möjligheten finns :)

I eftermiddag blir det en sväng till Sågmyra med mamma och Therese, Lutte behöver nya kläder, han har huxflux vuxit en hel del. Vet inte riktigt när det hände...  måste nästan ha skett i natt, för imorse var plötsligt alla byxor för små.

Nej nu ska jag återgå till mina böcker om andraspråkselever... Tjing tjong!

Födelsedag!

För exakt tre år sedan låg jag på förlossningen och hade ingen aning om vilken krabat det var som befann sig i min mage. Vid åtta på kvällen fick vi äntligen veta att det var vår lilla Lukas! Tänk att han är tre år redan... Vi har haft kalas i helgen och han fick det mesta han hade önskat sig. Blixten-saker, sheriffen från Cars, husvagn och kattmat. Ja ni läste rätt. Han ville ha kattmat när han fyllde år. När vi var hos tandläkaren gick vi förbi en djuraffär och sa: "sånt vill jag ha när jag fyller år! Kattmat!" Jag frågade såklart vad han skulle med kattmat till... "Jo till mina låtsaskatter" sa han och skakade på huvudet och gav mig en blick som sa "fattar du ingenting morsan."  Idag fick han frukost på sängen och några paket. Lycklig pojke som inte ville till dagis, men det gick över när vi väl kom dit. Han har fått bestämma mat helt själv idag... Gissa om det är niclas grabb eller vad, Lukas har nämligen bestämt Mc Donalds mat idag.

Jag har hur mycket som helst att berätta men jag hinner inte riktigt med... Ska äta lite och sen ta bussen upp till skolan. Jag har sålt min bil! Tre timmar på blocket, sen var den borta! Bra för ekonomin, värre för mig som måste sitta på en trång buss... Just det ultraljudet igår gick bara bra! Blev flyttad  till 25 januari, kanon för min del :) Fast jag tror att den kommer den 18:e. Nej nu måste jag ge mig...


Söndag...

"Jag har åkt på en sån delfin" sa Lukas nyss till mig och pekade på delfinen på leksaken han har i badet.
"Jaha, när då?" frågade jag.
"Jo, det var i lördags, när solen sken"

Älskade grabb som förgyller min vardag, fast idag var det ju helg...

Mycket har hänt sen sist jag skrev. Mest har jag jobbat och umgåtts ovanligt mycket med mina goa vänner! Förra söndagen var jag och Therese ut i skogen på äventyr, blåbärsplockning, fika och massa härligt snack! Måndagseftermiddagen spenderades med Emelie, i höst står ett örebrobesök överst på prioriteringslistan!! På onsdagen gjorde jag något jag aldrig  gjort förut och om jag känner mig själv  rätt blir det nog ingen mer gång heller. Jag var på barnklädesparty i grannstaden. Vilket påhitt måste jag säga! "Den här tröjan heter katt med pingla och kostar 420 kronor. Det finns matchande till mamman också" Nej, sånt är inget för mig. Men jag hade som vanligt en himla trevlig stund med Maria (som inte ska bli uppfinnare! Haha!)


Igår blev det en heldag med mamma, pappa, syrran, moster och hennes kille. Himla trevligt!


Ledigt

Blidde inge jobb idag... har inte blivit mycket jobb alls i sommar. Jag som ville passa på att jobba mycket den här sommaren, men det är ju inte alltid man har flyt. Jag får passa på att njuta av ledigheten istället och hoppas att jag får jobba mer de veckor som är kvar. Ska försöka ta mig ner på stan idag och göra lite nyttigheter. Får se om jag får sällskap av någon stackare :)  Så mycket hade jag att dela med mig av... Hej då

RSS 2.0